Sengerammer

Find din nye sengeramme og sengestel

Hos Bovento.com kan du finde sengerammer til soveværelset i mange forskellige varianter, farver og stile. Vi har et flot udvalg af sengerammer fra eksempelvis svenske Mavis eller portugisiske TemaHome til enhver indretning, størrelse og smag. Med få klik finder du frem til den farve og størrelse af sengeramme, som passer til din madras og stil.  Vælg et sengestel til enkeltsengen eller dobbeltsengen. Husk at købe lameller med til sengerammen, hvis du har behov for det.

En sengeramme med opbevaring?

En sengeramme med opbevaring kan være en praktisk indbyggede skuffer under sengen. Vælger du opbevaring under din sengeramme skal du overveje, hvor det ville være mest praktisk at kunne trække en skuffe ud…i den ene side af sengen? I den anden side? Eller måske ved fodenden? Hvis du har brug for hylder til skoene eller bøgerne, findes der sengerammer, der kombinerer det hele. Vælg en sengeramme med skuffe i hver side og i fodenden og med hylder til hjemmeskoene og bøger. En praktisk mulighed kan også være at vælge et sengestel med indbyggede hylder i hovedgærdet. På den måde udnyttes pladsen bag sengen og bøger, mobiltelefon og briller kommer op i en nem tilgængelig højde. Til sengerammen på ben er en bedroller en oplagt opbevaringsløsning, både i soveværelset, på børneværelset og i gæsteværelset.

Sengerammer er perfekte til boksmadrasser

Fordi man har en boksmadras, der principielt har indbygget sengeramme, behøver man ikke undvære en smuk ydre sengeramme. Vælg en klassisk sengeramme i træ til boksmadrassen, eller saml de to enkeltmadrasser til en dobbeltseng i en stilfuld sengeramme i sort eller hvid. Børn vokser hurtig og skifter ofte smag løbende med, at de bliver ældre. Det kan være dyrt i sengeindkøb, hver gang de ønsker en nyere og mere aldersvarende stil på deres værelse. En altid alderssvarende sengeramme findes næppe, derfor kan et sengestel til boksmadras være en genial løsning – når smagen ændres, kan du nøjes med at skifte sengerammen eller blot lade boksmadrassen stå alene. Vælg et tidsløst design i sort eller hvidt, så sengerammen altid matcher indretningen.

Hævet hoved eller fødder...

Elevationssengen udelukker heller ikke et skønt sengestel. Elevation fungerer glimrende i sengerammer til både enkelt- og dobbeltsenge. Gå ikke på kompromis med stilen i soveværelset, fordi der er behov for at tilpasse madrassen med elevation – vælg en sengeramme til elevation i den størrelse og det materiale, du ønsker. Når det skal være både funktionelt og stilfuldt! Opbevar ekstra dyner, puder eller tæpper under sengen. Den uudnyttede plads under sengen kan ligeså godt bruges fornuftigt og en sengeramme med opbevaring er løsningen. Uanset om det drejer sig om enkelt- eller dobbeltsengen, så giver et kvalitetssengestel mulighed for at drage fordel af den ellers ubrugelige plads under sengen. Vælg et sengestel på ben til bedrolleren eller find en sengeramme med netop de indbyggede opbevaringsmuligheder, du har brug for.