Sengegavle

Sengegavle - personlighed til dit  soveværelse

Bovento.com vil gerne hjælpe dig med at forny dit soveværelse og din seng med en flot sengegavl. En sengegavl fra eksempelvis Mavis, House Doctor eller European House of Beds' Jupiter eller Venus kan give sengen og dit soveværelse ny og ekstra personlighed, og du kan få følelsen af at vågne på et lækkert hotel hver morgen. Et nyt hovedgærde til din seng skal helst matche dit sengestel, så overvej om det skal være stof, træ eller læder. Skift eventuelt enkeltdynerene ud med en dobbeltdyne og tilføj et tungt sengetæppe, som løfter stilen og skaber et eksklusivt look.

Tip: køb en sengegavl som er bredere end din seng, på denne måde kan du også "indhegne" dit sengebord, så det bliver en del af møblet.

På denne side kan du finde inspiration til at forny dit soveværelse. Dette kan du gøre ved, bl.a., at skifte din sengegavl ud. Hos Bovento.com kan du således finde en ny gavle til din seng fra Mavis eller House Doctor. Har du spørgsmål til hvilken gavle du skal vælge til din seng, eller hvordan du skal indrette dit soveværelse, er du velkommen til at kontakte en af vores møbeleksperter på 2575 7375.