Returnering og fortrydelse af køb

Hvad gør jeg, hvis jeg har fortrudt et køb?

Når du handler hos Bovento.com, kan du uden begrundelse fortryde dit køb inden for 14 dage fra modtagelse. Du skal blot meddele os, at du fortryder købet, og derpå returnere varen til os. Du kan enten sende os en e-mail på kundeservice@bovento.com, ringe til os på 2575 7375 eller udfylde denne standardfortrydelsesformular.

 

Har du allerede fortrudt købet, inden du har modtaget varen, skal du hurtigst muligt kontakte os via email eller telefon 2575 7375, eller nægte modtagelse af varen. Bemærk dog, at du skal stadig betale returfragten i denne forbindelse.

 

De 14 dages fortrydelsesret løber fra den dag, du har modtaget varen. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag. I tilfælde af flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis, eller en vare, der leveres i flere partier, løber perioden fra modtagelsen af den sidste vare eller parti.

 

Hvis du har fortrudt købet af en vare, skal du sende eller aflevere varen til os, helst i originalemballagen uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har givet os besked om fortrydelsen.

 

Fristen er overholdt hvis du returnerer varerne inden udløbet af 14 dage, fra du meddelte os om fortrydelsen af dit køb.

 

Du må efter modtagelsen alene håndtere varerne på en måde, så du kan fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på.

 

Hvis du bortkaster emballagen efter udpakning, kan du miste din mulighed for at returnere varen. Derfor er det en god ide at folde emballagen sammen og gemme den, indtil du har besluttet dig endeligt.

 

Vær opmærksom på at du selv afholder udgifterne for returneringen af din vare.

 

Hvordan får jeg varen retur til Bovento.com?

Bovento.com  kan sørger for afhentning af varen i forbindelse med produktskade, fejllevering og fortrydelseskøb. Varen skal altid være forsvarligt indpakket i original emballagen. Du har selv ansvaret for varen, indtil vi modtager den. Tag eventuelt et billede af vare og emballage inden returforsendelsen.

 

Varen afhentes altid på den leveringsadresse, som du afgav ved bestilling.

 

Du skal selv betale udgifterne ved tilbagelevering af varen, når der er tale om fortrudt køb. For at gøre fragten billigst for dig, kan Bovento.com hjælpe med afhentningen af varen hos dig. Efterfølgende fratrækkes fragtomkostningerne beløbet du får retur.

 

Hvis afhentning ikke er mulig på den aftalte dato, fx pga. at varen ikke er tilgængelig, ikke er afmonteret såfremt varen har været monteret, eller hvis adgangsforholdene ikke er i orden, vil du blive opkrævet som hvis afhentning havde fundet sted.

 

Bemærk, alle varer som bliver leveret med GLS, skal du selv sørge for returforsendelse til vores lageradresse.

 

Bemærk, det er ikke muligt at aflevere varer på Bovento.coms kontoradresse. 

 

Hvem betaler returfragten, hvis jeg har fortrudt et køb?

 

Hvis du har fortrudt et køb, betaler du selv fragtomkostningern for returfragten. For at gøre fragten billigst for dig, kan Bovento.com hjælpe med afhentningen af varen hos dig. Efterfølgende fratrækkes fragtomkostningerne beløbet du får retur.

Varens pris

Returfragt

0 - 999,-

Kr. 199,-

1000,- > 2900,-

Kr. 299,-

3000,- > 10.000,-

Kr. 499,-

10.000 > 

Max. 2000,-

 

Tilbagebetaling

Når vi modtager varen, tjekker vi den, og du får tilbagebetalt beløbet, du har indbetalt til os ved købet – minus eventuelle fragtomkostninger og værditab (læs mere under ”Bemærk”).Beløbet bliver altid overført til samme betalingsmiddel, som du betalte købet med. Har du fx betalt med kort, tilbageføres købsbeløbet til det betalingskort, du brugte ved købet.


BEMÆRK:

Du kan miste dit købsbeløb, helt eller delvist. Det sker, hvis varens værdi er forringet, fordi:

1. du reelt har taget varen i brug.

2. den er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den.

3. du har håndtereret varen på anden måde, end det var nødvendigt, for at du kunne fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på.

4. varens original emballage mangler eller er kraftigt beskadiget.

 

Hvordan og hvornår får jeg mine penge retur?

Du kan forvente at få beløbet retur, når vi har modtaget produktet på vores returlager og kontrolleret indholdet som angivet.

 

Hvem betaler returfragten, hvis produktet er beskadiget eller har mangler?

Hvis du har fået et produkt leveret, som enten er beskadiget ved modtagelse eller har mangler, er det Bovento.com som betaler for returfragten. Det er vigtigt at du ved synlige fragtskader modtager varen med forbehold.

Kontakt kundeservice@bovento.com for nærmere aftale.