Om Bovento

Velkommen til Bovento.com

Hos Bovento er målet, at gøre møbler i godt design mere tilgængelige for den danske forbruger. Der er i Danmark et meget begrænset antal fysiske butikker med et bredt sortment af design møbler.  Vi har derfor i samarbejde med mange danske og internationale producenter sat os for, at skabe den bedste butik på nettet for møbler og indretning med moderne internationalt design.

Vi vælger vores leverandører og sortiment med stor omhu, og sikrer samtidig en effektiv og gratis levering, samt en uovertruffen kundeservice.

Udover at gøre køb af designermøbler lettere og mere tilgængeligt, tilsigter vi at være en inspiration for de forbrugere, som ønsker noget anderledes og unikt i deres hjem.

 

Internationalt design

Teamet bag Bovento elsker i høj grad den nye nordiske designstil. Vi har derfor samlet et stærkt sortiment af møbler og belysning indenfor denne kategori – hvoraf flere af dem er ikoniske. Vi har samtidig et mål om at sammensætte et unikt udvalg af originale møbler, skabt af internationale designere – både de annerkendte og de helt nye og ”up and coming”.

På baggrund af mange års erfaring i møbelbranchen, har det været muligt for vores team, at sammensætte et sortiment, hvor flere af produkterne kun er tilgængelige i Danmark gennem Bovento.  

 

Gratis fragt og ekstra service

Uanset hvor i Danmark (dog ej ikke-brofaste øer) leverer vi altid varerne gratis. Vi tilbyder dog forskellige ekstra services som f.eks. opbæring af dine varer, hvis du bor i etageejendom, ligesom du kan vælge aftenlevering.

 

God kundeservice og sikker handel

Vi tilstræber at have Danmarks bedste kundeservice og lægger stor vægt på sikkerhed og troværdighed, hvorfor vi naturligvis er godkendt hos e-mærket. Det er din sikkerhed og garanti for, at du handler med et seriøst firma.  Du kan se vores certifikat fra e-mærket hér.

 

Kontakt Bovento.com

Du kan finde svar på mange af dine spørgsmål i vores Kundeservice sektion. Du er også velkommen til at benytte vores chat, skrive en email eller ringe til os på 2575 7375. Telefonerne er åbne fra mandag til fredag, i tidsrummet 9-16.

 

Kontoradresse til Bovento.com

Bovento.com
Dalsagervej 25F
8250 Egå
Tlf: 2575 7375
CVR: 34056099