Levering og services

Gratis fragt og ekstra service

 

Når du handler hos Bovento.com er fragten gratis, såfremt at du bor på fastlandet eller på brofaste øer. 
Ønsker du ekstra service som f.eks opbæring eller aftenlevering, kan det nemt og billigt tilkøbes inden bestillingen:

 

Gratis fragt på alle ordrer:

Din ordre leveres til din hoveddør i gadeplan - leveres mellem kl 08-21

 

Ekstra services:

Levering inkl. opbæring af dine varer mellem kl. 08-21 - Pris:  399,-

Garanteret aftenlevering af dine varer mellem kl. 17-21 - Pris: 199,-

Garanteret aftenlevering inkl. opbæring mellem kl. 17-21 - Pris 499,-

 Du får klar besked om leveringen

 

Når du har købt en vare på Bovento.com, holder vi dig hele tiden informeret, så du ved, hvornår du modtager din(e) vare(r):


1) 
Senest 2 hverdage efter ordreafgivelsen modtager du en estimeret leveringsdato.

2) Aftenen før leveringsdatoen, modtager du en SMS med 4 timers leveringsinterval for levering den efterfølgende dag.

3) På leveringsdagen modtager du et opkald fra chaufføren ca. 30 minutter før, leveringen finder sted.

 

 Nb. vær venligst opmærksom på, at du ikke bliver underret inden levering, såfremt din ordre er af en mindre vægt/størrelse, og bliver leveret af GLS, da GLS ikke tilbyder leveringsadvisering.

 

Mislykket levering

Er der ingen hjemme, når fragtmanden kommer, og er det ikke aftalt at ordren må stilles, tager fragtmanden ordren med retur til vores lager. Herefter kontakter fragtfirmaet dig for aftale af nyt leveringstidspunkt.

 

Levering med opbæring

Der tilbydes kun opbæring af produkter/pakker der vejer op til 80 kg. eller op til 1,5 m3. Smalle, stejle eller snoede trapper og/eller smalle døre eller andre forhold, kan hindre fragtmanden i at få varen frem til den ønskede placering. Hvis du er i tvivl om hvorvidt fragtmanden kan komme til på din adresse, opfordrer vi dig til at kontakte os for afklaring. Er der ikke den nødvendige plads til at fragtmanden kan foretage opbæringen, forbeholder vi os retten til at annullere tilkøbet af denne service, og i så fald vil beløbet betalt for opbæring ikke blive refunderet, da tilkøbet betragtes som fortrudt.

 

Transportskader

Skulle du mod forventning modtage en transportskadet pakke eller du opdager en skade på produktet. Skal det anmeldes inden for 24 timer, fra modtagelse af pakken. Anmeldelsen skal sendes via mail.

Send følgende information til kundeservice@bovento.com

- Ordre nr.
- Hvilke dele der er skadet
- Beskrivelse af skaden
- Foto af emballagen udvendig
- Foto af emballagen indvendig
- Foto af selve skaden

Modtager du en pakke med synlige skader, opfordrer vi dig til at nægte modtagelse eller modtage med forbehold. Nægtes modtagelse returneres pakken til os hvorefter vi opretter en sag hos transportøren.

 

Reklamationer

Send en mail til vores kundeservice på kundeservice@bovento.com

Skal indeholde:
- Ordre nr.
- Beskrivelse af reklamationen
- Billeder

 

Ofte stillede spørgsmål til leveringen

 

Hvornår sender Bovento.com varen til mig?

Den gennemsnitlige leveringstid er 1-2 uger. Du vil modtage en ordreopdatering på din email omkring kl 17. seneste 2 hverdage efter ordreafgivelse med forventet leveringsdato. Såfremt sker der ændringer i leveringsdatoen, vil du modtage en ny ordreopdatering.

Kan jeg selv afhente mine varer?

Nej, desværre. Vi har ingen fysiske butikker, showrooms eller lager, hvor du kan afhente varerne.

 

På hvilket tidspunkt af dagen ankommer varen?

Vores faste gratis levering - til første hoveddør i gadeplan - sker i tidsrummet 8-21.
Du modtager en SMS dagen før levering med et 4-timers leveringsinterval. Ønsker du garanteret aftenlevering kan du tilkøbe dette når du bestiller dine varer.

 

Jeg kan ikke være hjemme på leveringstidspunktet?

Er du ikke hjemme på leveringsdatoen eller har du ønske til leveringsdato bedes du kontakte os på kundeservice@bovento.com eller ring på 2575 7375 hurtigst muligt.
Inden du kontakter os, bedes du overveje om fragtmanden eventuelt må sætte dine varer i f.eks. carport eller skur.

 

Skal jeg personligt kvittere for forsendelsen?

Personen, som er hjemme ved modtagelsen, skal kvittere for modtagelsen af varen på fragtmandens Smartphone. Informerer du os via email om, at varen må stilles et sted på ejendommen (f.eks. carporten), gælder denne mail med korrekt information om placering som kvittering. Varen må herefter stilles uden kvittering, men fragtmanden tager et billede af produktet på stedet som dokumentation. 

Der gøres særlligt opmærksom på, at ansvarsforholdet er overgået til dig (kunden), når produktet er stillet som aftalt. Vores  fragtpartnere og Bovento.com er ikke ansvarlige for eventuelle skader eller bortkomst.

 

Hvad gør jeg, hvis varen er beskadiget?

Kan du se, at varen eller emballagen er blevet beskadiget før modtagelsen, kan du tage imod varen med forbehold. Du tager forbehold formodtagelsen ved at notere dette på fragtmandens Smartphone inden du underskriver for modtagelsen.
Du kan også helt nægte at modtage varen. Kontakt straks - indenfor 24 timer - Unoliving.com's kundeservice på 2575 7375 eller kundeservice@bovento.com og meddel, at du har afvist varen.

Er emballagen intakt, og du alligevel finder varen beskadiget eller defekt under udpakningen, skal du anmelde dette til Kundeservice.

 

Hvad bør jeg gøre, når jeg modtager forsendelsen?

Når du modtager dine varer, skal du huske at kontrollere om du har modtaget alle dele til din ordre. Kontroller også for synlige skader. Har emballagen skader, skal du kvittere med ordene "Med forbehold".

 

Hvilke dage leverer I varer?

Bovento.com leverer i samarbejde med Fønix Transport & Logistik ApS varer alle hverdage, dog med udtagelse af følgende postnumre: 7700,7730,7741,7742,7752,7755,7760,7770,7790,7860,7870,7884,7900,7950,7960,7970,7980,7990. I disse postnumre kan levering kun ske tirsdag og torsdag.

 

Mit ansvar ved levering?

Du overtager ansvaret for varen når indbæring begynder, også for at møblerne kan komme ind i hjemmet, samt at adgangsvejen er ryddet og tilgængelig.