Reoler

Kontorreoler i lækkert design

Hos Bovento.com finder du al den inspiration, du har brug for, til at kunne indrette dit kontor med flotte og funktionelle reoler. Hos os finder du bogreoler til praktisk opbevaring af mapper, ringbind og alle dine andre kontorredskaber. Med en ny kontorreol kan du skabe overskuelig opbevaring til kontoret og på din arbejdsplads. Vi har naturligvis et stort udvalg af reoler i hvid, træ og sort og i mange størrelser, så vi kan matche dit behov for kontorreoler i hjemmekontoret og erhvervskontoret. Bestil nemt hos Bovento.com og få gratis levering direkte til døren.

Vis alle
Vis alle

Kontorreoler og kontormøbler til alle kontorer

Indret dit kontor med flotte og funktionelle reoler. Med kontorreoler skaber du overskuelig opbevaring til kontoret og på din arbejdsplads. Køb en bogreol til praktisk opbevaring af ringbind og dine andre kontorredskaber. Vi har et stort udvalg af reoler i hvid, træ og sort og i mange størrelser, så vi kan matche dit behov for kontorreoler i hjemmekontoret og erhvervskontoret. Bestil nemt online og få gratis levering direkte til døren.

 

Design din egen reol til kontoret

Måske vi ikke har den reol du leder efter? Derfor gør vi det muligt for dig selv at designe din egen reol til kontoret med ABC-reoler. Via deres tegnebræt kan du selv skabe reolen du drømmer om til kontoret. Du kan f.eks. designe en reol der passer til dine ringbind og du kan selv bestemme om du ønsker skuffer og låger til reolen samt hvor de skal sidde. Med ABC-reoler kan du både vælge hvilke mål, farver eller form du ønsker reolen i, så du kan få reolen der passer til dine behov.