New Works

New Works

 

New Works

Med base i København har New Works fået solidt fodfæste som et særdeles innovativt og kreativt designhus, der har stor succes med at forene design, solidt håndværk og kunst. Gennen deres tætte samarbejde med en lang række internationalt kendte designere, som ekesempelvis Noergaard og Kechayas, David Taylor og Malene Birger er New Works lykkes med at skabe unikke spændende og udfordrende møbler med komforten i det absolutte højsæde.

New Works arbejder dedikeret med 4 grundfilosofier, der er alle er tænkt ind i ethvert produkt de lancerer. For det første skal alt produceres med respekt for naturen. For det andet skal, produktet udfordre både form, materiale og funktion. Det tredje punkt er at det rå udtryk aldrig må glemmes, da det er dét, der giver produkterne ærlighed. Det fjerde mantra i New Works' produkter er at de skandinaviske rødder og håndværkstraditioner altid skal være i fouks.

Har du lyst til at læse mere om New Works, deres arbejdsmetoder, deres mange designere eller se deres smukke kollektioner, kan du besøge deres hjemmeside.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.